PRAVILA KORIŠĆENJA:

Korišćenjem web portala OkoMode automatski prihvatate sva važeća pravila korišćenja.

Naši korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja portala te se samim tim smatra da su korisnici OkoMode potrala u svakom trenutku korišćenja upoznati sa pravilima kao i eventualnim rizicima koji nastaju korišćenjem ovog portala i da su ih razumeli u celosti.

Takođe, ni jedan deo OkoMode potrala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za promociju istih.

Korišćenje OkoMode portala je besplatno ukoliko se ne krše pravila korišćenja. Pristup je dozvoljen svim uzrastima.

Modni Portal OkoMode sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja oglašivača i partnera, besplatnih sadržaja, linkova na spoljne stranice i sadržaja kreiranih od strane posetilaca.

Sve sadržaje našeg portala koristite na vlastitu odgovornost te se OkoMode ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Autorska prava: OkoMode polaže prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod), te se neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra krivičnim delom kršenja autorskih prava i podložno je tužbi.

Takođe, neovlašćeno korišćenje bilo kod dela portala (OkoMode, partneri, korisnici) smatra se povredom i kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je OkoMode povedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni materijali uklonjeni ako se ustanovi eventualna istinitost žalbe.

OkoMode sadrži linkove na spoljne stranice koje su van vlastitog portala i ne snosi nikakvu odgovornost za sadržinu svih stranica izvan svog portala.

OkoMode objavljuje linkove na spoljne stranice u najboljoj nameri.

Takođe OkoMode nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer je reč o poslovnom odnosu između posetilaca portala i oglašivača.

OkoMode štiti privatnost svojih korisnika u najvećoj mogućoj meri.

U skladu sa zakonom OkoMode može prikupljati određene podatke o korisnicima dobijenih tokom korišćenja portala i to isključivo podatke o računaru korisnika i podatke o web provajderu, uz podatke unešene tokom same registracije svakog korisnika.Ove informacije OkoMode isključivo koristi kako bi imao uvida o korisnicima koji koriste portal i na taj način poboljšao portal, njegove karakteristike i sadržaje i dodatno se usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

OkoMode se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika sem u slučaju teških kršenja pravila korišćenja ili nezakonitih radnji korisnika.

OkoMode postavlja linkove i objavljuje video materijale YouTube.com, a za "related" file-ove koji se postavljaju po automatizmu naš portal nije odgovoran, jer nema nikakvog uticaja na izbor tih file-ova.

Ružne reči, uvrede i napadi na članove nisu dozvoljeni. Ukoliko registrovani član ostavlja neprimerene komentare, ruši ugled web portala ili napada druge članove, biće banovan na 7 dana i svi neprimereni komentari će biti automatski obrisani, a ukoliko se takvo ponašanje nastavi, njegov nalog biće trajno uklonjen i blokiran.

OkoMode zadržava pravo promene i modifikacije pravila korišćenja bez ikakve najave, koja se primenjuju od objavljivanja na portalu.

Korišćenjem web portala OkoMode smatra se da ste upoznati sa njegovim pravilima.