NAJNOVIJE VESTI

 Moda::Obuća

Plastične sandale

   14 August , 2010 2:22

Ove godine je u ponudi veliki broj plastičnih sandala. Ravne, japanke, sa štiklom ili čak rimljanke, ukrašene cvetovima, perlama, mašnama.

  Ocena: 4 | Broj ocena: 4

 Plastične sandale Gucci

                                               Gucci Jelly Shoes

 

Jelly sandals ili plastične sandale (gumene sandale) ove godine su zaista potpuni hit. Sve dizajnerske kuće ponudile su bar po jedan par, dok su neke u asortimanu uključile plastične sandale u čitavom spektru boja, razičitih dezena sa raznoraznim ukrasima. Ovakva vrsta obuće podseća me na dečije sandalice za leto i plažu, a ove godine na velika vrata ulazi i u svet velikih devojčica.

 

Chanel Jelly sandals  Vivienne Westwood Jelly Sandals

                   Chanel Jelly Shoes                                         Vivienne Westwood Melissa

 

Chanel je predstavio veoma atraktivni model Gardenia u više boja dok Juicy Couture lansira Noelle u više boja (pink, crne, plave, žute, crvene) sa šarmantnim cvetom sa strane pored kopče.  Burberry nudi jednostavne sandale sa prepoznatljivim motivom brenda u mirnim bojama, dok Diane von Furstenberg predstavlja rimljanke u više boja sa gazištem i kaišićima od plastike.

 

Plastične sandale

                                        Poetic Licence Jelly Jangle

 

Plastične sandale sa visokom štiklom su se našle u kolekciji Vivienne Westwood, ukrašene velikim srcem ili velikom mašnom od plastike, a u ponudi su i modeli ravne plastične obuće - zlatne baletanke i crne baletanke sa mašnicom.

 

Vivienne Westwood jelly shoes

                                    Vivienne Westwood jelly sandals

 

Juicy Couture sandale od plastike

                             Juicy Couture Jelly Thongs - Jelly Sandals

 

Klasične jednostavne japanke od plastike ukrašene srcima, mašnicama i cvetovima različitih oblika i boja predstavljene su iz kuća Jack Rogers (Fiori model), BCBGeneration - srebrne japanke sa srcem od cirkona, Poetic Licence japanke sa prekrasnim cvetićima, Kate Spade sandale sa mašnicama, Ralph Lauren u više boja, Calvin Klein jednostavne i elegantne sandale u više boja kao i kuće Michael Kors, Vera Wang i dr.

 

Plastične sandale

                          Kate Spade Jelly Sandals, Burberry Jelly Sandals

 

U kolekciji Diora našao se model Sweety Thong Sandals, preslatke japanke sa tračicama na kojima su C i D slova - logotip brenda. Gucci je predstavio klasične sandale sa otvorenim prstima, i velikim  logotipom kuće u boji. Women Secrets u svom asortimanu takođe nudi sandale od plastike u više boja prikladne za plažu i njihov asortiman za plažu.

 

Plastične sandale Dior Sweety Thong

                                    Dior Sweety Thong Sandals

 

Cene predstavljenih sandalica kreću se od $10 do $300 i mogu se naći u prodavnicama Zappos, Bloomingdales, Urban Minx, i dr.

Autor: sandrina

Najnoviji komentari