NAJNOVIJE VESTI

 Moda::Tendencije

Gucci na Paris - Charles de Gaulle aerodromu

 Gucci 21 July , 2013 8:23

Gucci je otvorio dve prodavnice na aerodromu u Parizu - Charles de Gaulle u julu 2013. godine

  Ocena: 5 | Broj ocena: 4

Gucci Paris - Charles de Gaulle Airport Shop

 

Popularni italijanski brend GUCCI koji je do sada posedovao prodavnice na pariskom aerodromu Charles de Gaulle (jednu u zgradi koja povezuje terminale 2A i 2C a drugu u hali M terminala 2E) otvara još dve prodavnice!

 

U narednom periodu putnici koji dolaze u Pariz ili putuju dalje i koriste ovaj aerodrom za presedanje za letove na druge destinacije moći će da otkriju nova prodajna mesta na aerodromu Charles de Gaulle:

 

Prvo je locirano na vratima K terminala 2E i prostire se na površini od 120m2. U ovoj prodavnici ljubitelju Gucci brenda moći će da nabave modne detalje (torbe, cipele, male predmete od kože, kaiševe i naočare za sunce).

 

Druga novootvorena prodavnica je površine 60m2, koja će takođe sadržati aksesoare Gucci brenda. Dizajn novih prodajnih mesta zasniva se na kreativnom konceptu Fride Giannini, kreativnog direktora Gucci. Prodavnice su prostrane, ukrašene su luskuznim materijalima, i obiluju prirodnim svetlom koje kreira spektakularne efekte. Prodavnice reflektuju savremen stil Gucci brenda po kome je poznat u svetu.

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari