NAJNOVIJE VESTI

 Moda::Obuća

L.K. Bennett obuća 2011

   10 June , 2011 10:54

Tražite elegantne cipele koje će upotpuniti vaš večernji izgled ili savršeno pristajati uz koktel haljinu - pogledajte kolekciju za proleće-leto 2011 L.K.Bennett!

  Ocena: 5 | Broj ocena: 9

L.K.Bennett SS 2011

 

Ukoliko obožavate elegantne i ženstvene cipele i žudite za modelom koji će biti upamćen po svojoj liniji, eleganciji i besprekornom stilu, sigurni smo da će vam se dopasti kolekcija obuće britanske kuće L.K.Bennett.

 

Kolekcije predstavljene za ovu sezonu, podeljene su u nekoliko kategorija pa ćete lakše odabrati željeni model.

 L.K.Bennett SS 2011 - Cheyne Coral Sandal

 

Kolekcija cipela obuhvata želje svih žena - od jednostavnih i veoma klasičnih modela lepih linija i boja sa visokom štiklom, preko cipela sa nižim petom, do ravnih cipela i udobnih baletanki.

 

Od boja su zastupljene bež, crvena, crna, bela, drap i tirkizna, kao i modeli dizajnirani od veselog i šarenog platna za nastupajuće leto.

 

L.K.Bennett SS 2011

 

Kolekcija sandala L.K.Bennett je veoma atraktivna i veoma zanimljiva. Modeli su jednobojni, kombinovani sa štrasom i ukrašeni cvetovima kreiranim od istog materijala kao čitava sandala.

 

Za ljubitelje letnjih sandala sa platformama u ponudi su sandale sa visokom štiklom i pletenim platformama, kao i romantični modeli sa mašnicama. U kolekciji sandalica za proleće-leto 2011 godine moguće je pronaći i sandale sa nižom štiklicom kao i ravne papučice i japanke.

 

L.K.Bennett SS 2011 - Agata Sandals

 

Zanimljivo je da je i Kate Middleton, sada već Vojvotkinja od Kembridža, supruga Princa Vilijama odabrala bež sandale kao omiljene.

 

Njen izbor pao je na model sandala Agata, koje je nosila na gala večeri u Londonu, održanoj povodom desetogodišnjice fondacije ARK. Ovo je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kada se udala za princa Vilijama. Ove sandalice kombinovala je uz elegantnu bež haljinu sa svetlucavim šljokicama Jenny Packman. Cena Agata sandalica je 175 funti.

 

L.K.Bennett Signature Collection

 

L.K.Bennett predstavlja i kolekciju obuće za venčanja koju krase bele i bež cipele i različitih modela kao i Signature kolekciju u kojoj su predstavljeni elegantni modeli u crnoj i drap boji. Kolekcija je dostupna na web sajtu L.K.Bennett.

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari