NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 291
ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Metropolis::Putovanja

Vincci Taj Sultan Hotel, Hamamet, Tunis

   8 August , 2010 3:31

Ekskluzivni hotel sa pet zvezdica, lociran u turističkoj zoni Yasmine Hamameta u Tunisu, obećava fantastični odmor i uživanje.


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/glasanje.php on line 4

  Ocena: 4.78 | Broj ocena: 9

Vincci Taj Sultan, Yasmine Hammamet, Tunisia

 

Tunis je zemlja koja nudi fenomenalan mix afričke klime i kulture, savršenu poziciju na Mediteranu i fantastične hotele, među kojima možete odabrati luksuz po vašoj meri i želji. Hoteli sa 4 i 5 zvezdica deluju kao palate iz bajke, dok hoteli sa 3 zvezdice takođe obećavaju odličan odmor uz veliki broj pratećih usluga.

 

Vincci Taj Sultan, Yasmine Hammamet, Tunisia

 

Danas putujemo do Hamameta, preciznije Yasmine Hammameta, koji se nalazi u neposrednoj blizini glavnog grada i veliko je i poznato turističko mesto u Tunisu. Hotel koji danas biramo je Vinci Taj Sultan pozicioniran na peščanoj plaži Yasmine Hammameta, u turističkoj zoni grada. Udaljen je 25km od aerodroma u Tunisu i savršeno je mesto za odmor i sve vrste uživanja.

 

Vincci Taj Sultan, Yasmine Hammamet, Tunisia

 

Sama arhitektura hotela oduzima dah. Bela građevina okružena zelenilom i centralnim bazenom tirkizno plave boje "gleda" na plavetno more i dugu peščanu plažu. Bašta oko hotela pruža se na impresivnih 40,000m2 i vodi vas direktno na morsku obalu.

 

Vincci Taj Sultan, Yasmine Hammamet, Tunisia

 

Kompleks hotela se sastoji od nekoliko nižih zgrada i jednom - centralnom, višom, čineći polukrug oko samog bazena koji se nalazi u samom centru. Bazen je okružen suncobranima i ležaljkama kao i  veoma elegantnim barom.

 

Vincci Taj Sultan, Yasmine Hammamet, Tunisia

 

Hotel Vincci Taj Sultan na raspolaganju ima 262 luskuzno dekorisane sobe, među kojima možete odabrati dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, junior sobe i apartmane za porodice. Što se hrane tiče, izbor je fenomenalan. Dva restorana i nekoliko barova u hotelu nude nacionalnu i internacionalnu kuhinju kao i a la cart varijantu. Iz oba hotelska restorana pogled se pruža ka plavetnom Mediteranu.

 

Vincci Taj Sultan, Yasmine Hammamet, Tunisia

 

Pored spoljnog bazena u hotelu postoji i zatvoreni bazen, fitnes centar, centar za talasoterapiju, prostorije za masažu, itd. Pored svega u hotelu, nama ostaje samo da...uživamo u odmoru!

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 396

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

METROPOLIS
 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com
sveok