NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 291
ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Metropolis::Intervju

Intervju: Smiljana Pavić - Šeširi kao cvetna bašta!

   31 July , 2010 5:08

Predstavljamo vam Smiljanu Pavić iz Zrenjanina, koja kreira i stvara šešire iz mašte. U bojama radosti i uz puno igre, šeširi ponovo postaju deo naše svakodnevne mode!


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/glasanje.php on line 4

  Ocena: 4.88 | Broj ocena: 34

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Šešir je važan modni detalj koji se vešto provlači kroz sve epohe menjajući dizajn prema aktuelnom stilu i odolevajući vremenu svojim nepobedivim šarmom.

 

Činjenica da šešir glavu čuva i krasi, samo je polazna tačka dizajnerima koji svojom maštom i kreativnošću prave od šešira malu umetnost. Jedna od umetnica koja svojim veštim rukama izrađuje i kreira unikatne šešire je i Smiljana Pavić iz Zrenjanina.

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Oblik i boja odaju senzibilitet kreatora, te za Smiljanine šešire možemo reći da ih karakterišu romantičnost i razigranost dizajnera. Ona kombinuje jarke i vedre boje, ističe pletene cvetne motive, daruje svojim šeširima dah ljubavi i poleta koji savršeno pristaje svim stilovima, od džinsa do veoma elegantne haljine.

 

Šešire često vezujemo za leto, te smo odabrali da ih predstavimo upravo sada, kada čuvaju od sunca i odišu živopisnim bojama, poklanjajući letu još radosniji izgled.

 

Ljubav je pokretač najboljih stvari u životu, te su poslovi pokrenuti iz hobija i velike ljubavi obično najuspešniji. Pozitivna energija koju kreator daruje svojim stvaralaštvom, korisnici, u ovom slučaju kupci sigurno prepoznaju i sa oduševljenjem biraju svoj maštoviti šeširić naše današnje sagovornice Smiljane Pavić!

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Šešir je zaista ukras glave, čuvar romantičnih misli i odlična zaštita od jarkog sunca u letnjim mesecima. Šta za Vas predstavlja šešir?

 

Smiljana Pavić: Na prvom mestu šešir predstavlja zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, ali kako sam kreativac u duši i po profesiji, njegovu glavnu svrhu sam pretočila u ukras za glavu! Šalim se malo, ali naravno, u svakoj šali je i pola zbilje!

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Recite nam od čega pravite Vaše šešire, koje materijale koristite, gde ih nabavljate i kakve ukrase dodajete na svaku od Vaših kreacija?

 

Smiljana Pavić: Šešire pravim isključivo od prirodnog materijala, od pamuka, te ih potom štirkam skrobnim štirkom, tako da isključujem hemiju iz ove kreativne storije. Čim nema hemije, nema i negativnih efekata, mogućnosti alergija i slično. Opšte je poznata osetljivost žena na veštačke materijale.

 

Detalje na šeširima heklam sama, motivi su mi obično cvetovi ili apstraktne aplikacije koje ukrašavam perlicama od drveta, biserčićima ili šljokicama. Sve što koristim u izradi šešira nabavljam na domaćem tržištu.

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Kakvi modeli šešira se mogu pronaći u Vašem asortimanu? Da li pored ženskog programa pravite šešire za decu i muškarce?

 

Smiljana Pavić: Izrađujem šešire za dame i male damice, devojčice, one su moja ciljna grupa.

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Smiljana Pavić šeširi

 

Da li Vas mušterije pitaju za preporuke pre nego što naruče neki od šešira ili obično svaka od žena zna šta traži? Da li ste imali neke neobične zahteve od vaših kupaca?

 

Smiljana Pavić: Žene koje naručuju kod mene najčešće pronađu željeni model šešira na netu ili u katalozima, i ako im ne odgovara veličina, uradim im po njihovoj meri. Ali isto tako ima žena koje ne znaju šta hoće, pa me zamole da narandžast cvet zamenim cvetom nežne marelice, hehe, bilo je svačega, uglavnom imam strpljenja i volim nove izazove. Najbitnije je da na kraju budemo svi srećni i zadovoljni.

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Najaktuelnije boje ove sezone, šta žene traže?

 

Smiljana Pavić: Prirodne boje lana, bež boje. Žene su veoma praktične i gledaju da jedan šešir uklope sa većinom garderobe. Na žalost, retke su one koje mogu sebi priuštiti nekoliko komada.

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Cvetni motivi su aktuelni ove godine u svim modnim kolekcijama širom sveta. Vaš senzibilitet se poklopio sa modnim trendom, ali u Vašim modelima nalazim i bezvremensku dozu ženstvenosti, koja zaista fali mnogim novim kolekcijama. Da li se ženstvenost gubi u modernom dobu i da li bi trebalo da se potrudimo da je istaknemo u prvi plan?

 

Smiljana Pavić: Jako sam srećna da ste to primetili! Naravno da se povratak boja i ženstvenosti primećuje na ulicama naših gradova. Žene se vraćaju haljinama i uz haljini i šeširu, pa su nam ulice procvetale od šarenila i ženskog senzibiliteta. A i od osmeha onih drugih – muškaraca, naravno!

 

Smiljana Pavić - Šeširi

 

Pored letnjeg asortimana, Vi pravite i unikatne kape za zimu. Odakle crpite inspiraciju?

 

Smiljana Pavić: Ja iskreno, nemam dovoljno vremena i ruku! Mislim da se neko takav rodi, nema drugog odgovora. Prijatelji mi kažu da ne mogu da „vide“ to što ja uspevam da vidim, a kamoli da to mogu da stvore. Meni je sve to tako lako i jednostavno!

 

Smiljana Pavić Šeširi

 

Šešire Smiljane Pavić možete pronaći u Trikotaži Savkov u Novom Sadu i Iskon Modi u Kragujevcu. Pored prodaja u Novom Sadu i Kragujevcu, Smiljana može izaći u susret i kreirati unikatni šešir po narudžbini.

 

Smiljana Pavić Šeširi    

 

          Smiljana Pavić


           Kontakt e-mail:
   smiljanapavic@yahoo.com
       Facebook Fan page:
       Šešir moj, Šešir moj

 

 

 

 

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 396
Okomode - modni portal
2010-07-31 12:55:54 sandrina

Hvala puno draga princezo:))) Divota je raditi intervju sa kreativnim ljudima koji stvaraju ovakve lepote! S nestrpljenjem čekamo i tvoje nove radove!!

Okomode - modni portal
2010-07-31 08:29:13 Princess

Divni sesiri, odlican intervju!

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

METROPOLIS
 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com
sveok