NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 291
ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Metropolis::Dizajn i dekoracije

Ferrari Abu Dhabi park

 Ferrari 10 November , 2009 14:50

Ono što će obeležiti 2010 god. u Ferrari-u ako ne titula konstruktora u F1 onda otvaranje najatraktivnijeg zabavnog parka na svetu Ferrari World Abu Dhabi park.


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/glasanje.php on line 4

  Ocena: 4.5 | Broj ocena: 4

Ferrari Park Abu Dhabi

Ferrari Park Abu Dhabi
 

Od malena većina muškaraca sanja da sedne u crvenog, crnog ili žutog konjića (zaštitni znak Ferrarija) ali na žalost taj san se ostvari malom broju. Ovaj park će biti dodat listi želja ako ne fanova formule 1 onda definitivno Ferrarija. Pored standardnih zabava koje ovaj tip parkova može da pruži, Ferrari World Abu Dhabi će moći da nadomesti neostvarene snove većini muškog ali i ženskog pola koji su zaljubljenici u formulu 1 i Italiju. Pored najsavremenijeg rolerkostera u obliku bolida F1, koji će dostizati brzinu i preko 200 km/h, najhrabriji posetioci će moći da se oprobaju u simulatoru G-sile koju tokom vožnje svaki vozać F1 oseti na svojoj koži. Raketni izbacivač koji radi po principu gore dole, katapultira posetioce u visinu od 62 metra na konstrukciji koja se nalazi na sredini parka i sa zvukom motora bolida Ferrari simulira G-silu. Virtuelno razgledanje Italije, put kroz istoriju Ferrarija, rad motora koji se ugrađuje u Ferrari, kafići, specijaliteti italijanske hrane i mode, su samo deo onoga što će svaki posetilac moći da vidi, oseti, doživi i pamti za ceo život. 

 

Ferrari Wold Abu Dhabi park

 

Sa završetkom izgradnje crvenog glatkog krova Ferrari dobija najveći logo na svetu koji se može videti iz svemira. Dizajn krova je uzet sa ferrarijevog GT modela i on pokriva površinu od 200 000 m2. Materijali i količina koja je korišćena za ovo velelepno zdanje su: 35000 tona betona m3, 12 370 tona čelika, 29 000 m2 fasadnog stakla, 165 000 m2 krovnog obloga i još mnogo toga. Radovi na konstrukciji krova su završeni posle 14 meseci i u toj izgradnji je učestvovalo preko 4500 radnika.

 

 

Ceo kompleks se nalazi severoistočno od Abu Dhabia na ostrvu Yas, 10-tak minuta vožnje kolima od aerodroma i 50 minuta od Marine Yas. Pored kompleksa se nalazi već postojeća staza na kojoj su se od ove godine počele održavati trke F1. 

 

Island Yas

 

Zajedničkim radom na ostvarenju Ferrari parka u Abu Dhabi-u, kompanija Ferrari i veliki ulagači u nekretnine u UAE, ovim potezom skreću svetsku medijsku pažnju na Abu Dhabi i privlače potencionalno nove turiste iz celog sveta koji za svoje novce zaista imaju šta da iskuse i dožive!

 

Ferrari.com i Yasisland.ae

 

 

Autor: redleo

Najnoviji komentari


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 396

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

METROPOLIS
 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com
sveok