NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 291
ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Metropolis::Manifestacije

HK Čukarički okuplja juniore

   21 July , 2013 7:35

Besplatna škola hokeja na travi za decu i omladinu - HK Čukarički, Beograd. Dođite da se družimo i rastemo zdravo - poručuju iz kluba!


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/glasanje.php on line 4

  Ocena: 5 | Broj ocena: 6

HK ČUKARIČKI

 

Deca su naše najveće bogatstvo a njihovo zdravlje i zdrav način života, trebalo bi da bude svakom roditelju prioritet. Pored pravilne ishrane i kvalitetnog sna, rast i razvoj naše dece trebalo bi oplemeniti sportskim aktivnostima.

 

HK ČUKARIČKI

 

Zapravo nije toliko važno da li će Vaše dete biti vrhunski sportista ili ostati rekreativac, važno je da ga, mi roditelji usmerimo na zdrav način života, socijalizaciju i druženje sa vršnjacima kroz sport. U današnje vreme večina klubova u Srbiji nudi razne vrste sportskih aktivnosti i izbor je na roditelju i na afinitetima deteta. Jedan od najstarijih sportova na svetu - hokej na travi, koji je bio popularan čak i kod drevnih Egipćana, starih Grka, u Kini, Mongoliji ili Persiji, igra se i danas u nekoliko klubova u Srbiji.

 

HK ČUKARIČKI - TERENI

 

U žiži našeg interesovanja je HK Čukarički koji se nalazi na opštini Čukarica, na Banovom Brdu, osnovan 1949. godine. Klub hokeja na travi Čukarički za sobom nosi brojna priznanja i pehare i može se pohvaliti brojnim šampionskim titualama kako u staroj Jugoslaviji, tako i danas u Srbiji. 2011. godine, HK Čukarički osvojio je titulu šampiona Srbije i sada svoju pasiju prema ovom sportu želi da prenese na mlađa pokolenja.

 

Šampioni Srbije 2011. - HK Čukarički


U cilju popularizacije hokeja na travi klub hokeja na travi "Čukarički" dugogodišnju ljubav prema ovom sportu želi da prenese na podmladak i poziva sve zainteresovane da dodju i isprobaju se u ovom veoma zanimljivom sportu. Vodeći u klubu i seniorski tim voljni su da pomognu i nauče decu pravilima hokeja na travi i ponude besplatne treninge i opremu za decu do 7 do 18 godina. Klub poziva i mlađu decu da se priključe treninzima i za njih je obezbeđena oprema. Mlađa deca uče početke korake i udarce u hokeju na travi i sa njima se trenira vođenje loptice, pravilno držanje palice, dodavanja.
 

HK ČUKARIČKI - TRENINZI JUNIORA

HK ČUKARIČKI - TRENING JUNIORA

 

HK ČUKARIČKI - TRENING JUNIORA

 

HK ČUKARIČKI - TRENING JUNIORA

 

Letnji treninzi / letnja škola hokeja na travi se održava svakog ponedeljka, srede i petka od 17 i 30h do 20 i 30h na terenu HK Čukarički, Beogradskog Bataljona 25, u okviru SD Čukarički (pored fudbalskog terena Čukarički). Svi zainteresovani se mogu informisati na e-mail cukarickihk@gmail.com ili kontaktirati rukovodstvo kluba.


Pratite zvaničnu stranicu HK Čukarički
Pratite FB stranicu HK Čukarički

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 396
Okomode - modni portal
2013-07-22 15:03:23 Sember

NAPRED,ZVEKI!!!!!

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

METROPOLIS
 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com
sveok