NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 291
ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Metropolis::Umetnost

Vrela Srca

   7 February , 2013 15:15

Ljubav je ono što te čini živim - Novi film "Vrela Srca" od 7.2.2013. na redovnom repertoaru.


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/glasanje.php on line 4

  Ocena: 5 | Broj ocena: 2

Vrela Srca

 

"Vrela srca" su nastala kao kratka priča objavljena na internetu. Usled velike popularnosti , mladi pisac, Isak Merion, odlučio se da napiše roman.

 

Vrela Srca

 

Iako u početku, pomalo skeptičan, reditelj filma Džonatan Levin je odustao od svake sumnje uvidevši veliku kreativnost priče i za nju kaže: "To je jedna avantura, romansa. Sa jedne strane puna je komičnih elemenata, a opet ima mnogo horora u sebi" i dodaje da je ljubavna romansa između "R" i "Džuli" srce priče, koja je u stvari mešavina "Romea i Julije" i "Frankenštajna".

 

Vrela Srca

 

Nesvakidašnja romansa između lepe devojke i mladog usamljenog zombija pokreće niz dešavanja koja bi mogla da promene svet živih i neživih. "Vrela srca" su drugačiji način interpretacije jedne klasične ljubavne priče, koja pokazuje kolika je moć jedne emotivne veze i podseća nas to šta zaista znači biti čovek.

 

Vrela Srca

 

Nakon što misteriozni virus opustoši civilizaciju, pretvarajući svoje žrtve u zombije, bez ikakvih sećanja na prethodni život, jedan od njih, veoma neobičan zombi, R, nailazi na Džuli, devojku koja je preživela i spašava je od narednog napada. Džuli u R prepoznaje nešto posebno i njih dvoje zajedno u svojoj različitosti pokušavaju da prežive.

 

 

Glavne uloge tumače: Nikolas Holt, Tereza Palmer i Džon Malkovič. Na redovnom repertoaru film "Vrela Srca" je od 7.2.2013. godine.

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 396

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

METROPOLIS
 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com
sveok