NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 291
ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Metropolis::Dizajn i dekoracije

WHY Yacht

   31 July , 2011 4:00

Mnogi žele da žive na svom ostrvu u bezuslovnoj slobodi, nesmetano i nezavisno od drugih. Nove jahte nude rajski život na vodi - samo vaše parče luksuza!


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/glasanje.php on line 4

  Ocena: 5 | Broj ocena: 4

WHY Yacht

 

WHY Yacht

 

Jahte su sve popularnije, sve modernije, atraktivnije, sve brže i sve lepše. More je oduvek mamilo ljude, a spoj mora i uživanja na što boljoj, bržoj, većoj ili pak skupljoj jahti danas postaje stvar prestiža.

 

Pored graditelja i dizajnera velikih, luskuznih i što bržih jahti postoje i oni koji su osmislili nešto sasvim drugačije od klasične ponude.
WHY - Wally Hermes Yachts je nova kompanija nastala iz saradnje francuskog luksuznog brenda Hermes i brodograditelja iz Monaka, firme Wally.

 

WHY Yacht

 

WHY Yacht

 

Predstavljamo vam jahtu WHY, koja će zainteresovati ljubitelje visokih tehnologija, futurističkog dizajna a i one koji žele svoj kutak - svoje moderno ploveće ostrvo.

 

Nove jahte koje proizvodi WHY Jacht kompanija donose revolucionalni koncept pokretnih ostrva, koje koriste najnaprednije tehnologije, recikliraju sunčevu energiju, kao i svaki organski i neorganski otpad.

 

Futuristički eko projekat WHY Yacht zadovoljava sve neophodne standarde luskuznog života kreiranog da ne uništava i ne ugrožava prirodno okruženje.

 

WHY Yacht

 

WHY Yacht

 

Ova eco jahta, ili pak eco plutajuće ostrvo, kako ga još možemo nazvati, predviđeno je da zaštiti prirodu i omogući ljubiteljima mora da žive na vodi komotno i udobno.

 

WHY jahte mogu biti ostvarenje sna onih ljudi koji žele da žive na vodi u luskuznom prostoru i pri tom ne ugrožavajući prirodu i prirodno okruženje, i maksimalno koriste prirodnu energiju, efikasno je skladište i transformišu utrošenu energiju u korisnu-upotrebljivu.

 

WHY Yacht

 

WHY Yacht

 

WHY Yacht kompanija predstavila je dve vrste jahti - plutajućih ostrva različitih po dimenzijama i broju paluba - životnog prostora. U ponudi je veća - dimenzija 58x38 i manja, dimenzija 37x24 metara. Obe jahte su veoma moderne i neobične. Veća jahta sadrži četiri nivoa - palube, dok manja nudi samo tri.

 

Na pramcu obe jahte smešten je neobični bazen, koji savršeno krasi njihov izgled. Jahte nude moderan i prostran životni prostor sa otvorenim palubama gde možete uživati u sunčanju i pogledu. Unutrašnjojst jahti je takođe moderna i luksuzna, opremljena poslednjim tehnologijama da život učini lakšim i boljim.

 

 

Kreatori ove fenomenalne jahte su: Luca Bassani Antivari, Pierre-Alexis Dumas, Gabrielle Pezzini, Mauro Sculli i Claudio Cicconetti. Luksuzne WHY jahte napravljene su u saradnji sa Naval Engineering, dok je dizajner interijera Denis Montel iz RDAI.

  

WHY Yachts - oficijalna stranica

Fotografije by WHY Yachts

 

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/okomodec/public_html/metropolis.php on line 396

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

METROPOLIS
 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com
sveok