NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Parfemi

Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle

 Dior 11 September , 2010 4:14

Ljubitelji slavnog gurmansko-vanilnog Hypnotica biće oduševljeni novim mirisom Diora!

  Ocena: 5 | Broj ocena: 6

Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle

 

Senzuelniji Hypnotic očekuje se u prodaji i već mnoge ljubitelje Diora mami reklamnom kampanjom i pričom o samom sastavu. Hypnotik se ili mrzi ili voli, ali neosporno je da je njegov miris upečatljiv i prepoznatljiv te time ostaje urezan u pamćenje i onima koji ga vole, a i onima koji ga zaobilaze u širokom luku.

 

Za sve koji klasični Hypnotic nisu nikad ni probali, važno je reći da ukoliko volite, ali baš baš volite vanilu u sastavu mirisa, kombinovanu sa finim i hladnim notama anisa podsećajući na miris peperminta i kremastim i kokosastim cvetnim notama stilizovanim na Diorovski način, obavezno ga probajte. Njegova kompozicija bazira se na tradicionalnoj snazi Poisona, kreiranog na sasvim drugačiji, moderan, urban način. Naglašen, zavodljiv i uzbudljiv, pokupio je sve hvale devojaka i žena koje vole da ostave utisak, mirisni trag i upotpune svoju ekstravaganciju. Znam da se mnogi samnom neće složiti, ali Hypnotic Posion je jedan od klasika 90tih, nabijen i strastven miris, koji gradi svoju popularnost na strastima ali i na gurmanskom kokos-vanila izazovu.

 

Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle

 

Strasti Hypnotika nisu ni divljačke a ni razuzdane, njegov izazivački element je vešto prikriven u voćno cvetnim notama koje nadjačavaju već pomenuti anis, kokos i vanila. Šljiva i kajsija, začinjene su pimentom i anisom uz jasni i izazovno egzotični trag kokosa, a bogati cvetni buket ruže, tuberoze, sambac jasmina i đurđevka recimo da nećete ni primetiti izolovane, već harmonične i vešto nadjačane mekom i ukusnom vanilom. Pored vanile, tople note jakaranda drveta ostavljaju senzualni trag zajedno sa kremastom sandalovinom.

 

Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle

 

Nakon Hypnotica koji je predstavljen 1998. godine, kao gurmanska uvertira u novi vek, u kome se nižu sve gurmanskija i neobičnija izdanja koja mirisom podsećaju na bakinu kuhinju, red je došao i na 12 godina mlađu i senzualniju lepoticu, čije se esencije zansivaju na cveću. Legendarna vanila starije sestre, zamenjena je vanil orhidejom, a sam miris, kako navode kreatori, biće laganiji i senzualniji.

 

Njegova fina struktura nanizana je od gustih esencija ylang-ylanga (cveta koji u svakom mirisu donosi uzbuđenje, gusti egzotični sok i žuto narandžaste nijanse ako bi mogli da ga interpretiramo bojom). Uz ylang-ylang, cvetovi ruža i cvetovi narandže su u samom vrhu, ustupajući mesta i za zelene note u srcu kombinovane sa ružom i tuberozom. Već pomenuta vanil orhideja je u donjim notama uz sandalovinu, drvene akorde i senzualni mošus.

 

Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle

 

Bočica Hypnotic Poison Eau Sensuelle je nešto lepša i sjajnija od predhodnog mat izdanja, crvene je boje sa tamnijim prelivima ka crnoj boji  te time ostaje verna tradiciji izazova "hipnotičkog otrova". Miris je dostupan u EDT koncentraciji (toaletna voda) u količini od 50 i 100ml. Reklamno lice je kao i kod Hypnotic Poisona, zanosna Monica Bellucci. Reklamnu kampanju sa prelivanjem crvene, purpurne i ljubičaste boje radio je Tyen.

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com