NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Parfemi

Koketna i spretna

   19 June , 2010 7:55

Paco Rabanne Black XS for Her je miris za lavice, izazovne i vatrene žene koje znaju šta žele i od parfema i od muškarca!

  Ocena: 5 | Broj ocena: 7

Paco Rabanne Black XS for Her

 

Miris egzotike sa njenog vrata širio se prostorijom... Slatka i voćna nota opijala je i nju i sve oko nje. Crvena papričica je začinila dan i doprinela da njen parfem bude oličenje njenog raspoloženja... Drveni akordi tamarinda uz tople gurmanske arome kakaoa i latice ruže i ljubičica, umiksovane su namerno i namenski da zagolicaju maštu slučajnih prolaznika okrećući se za mirisnim tragom... baš je savršen dan za Black XS, pomislila je i izvadila iz torbice svoju dragocenu bočicu, nanoseći još koju kap na nadlanice... Vanila i esencije drveta daju i mirisu i njoj sigurnost...

 

Paco Rabanne Black XS for Her

 

Ovaj miris je zaista pokretač dobrih vibracija. Kreiran je da zagolica maštu i žena koje ga biraju i muškaraca koji ga osete. Savršen za dan, savršen za noć i tamu, prikladan uz donje rublje i nosiv uz krzno ili tople vunene šalove u zimsko doba. Ne bira godine niti raspoloženja, već donosi dozu samopouzdanja i pregršt vragolastih misli...

 

Paco Rabanne Black XS for Her

 

Nazovimo ga trend sezone 2007. Prodavao se u svim parfimerijama i često se dešavalo da su u to vreme sve zalihe bile rasprodate, da ga niste mogli naći za sebe. Predstavljen je kao rock-barok miris kuće Paco Rabanne, mada iskreno mislim da ovaj miris stvara rock u mislima i osećajima muškaraca... Žene ga vole, osećaju se snažnije i zavodljivije dok ga nose, jer njegove slatke strasti prosto "napadaju" željenu "metu". Provokativan - da, trajan - svakako, nevin - nikako!

 

Paco Rabanne Black XS for Her

 

Black XS for Her koketira sa vama i vašom okolinom, zavodi i vas i onog koga gledate krišom ispod trepavica i daje vam polet i snagu da se radujete danu i sićušnim detaljima koji će potrajati u vašim mislima duže nego njegov slatkasto-smeli mirisni trag.

 

 

Srce žene koja ga nosi nije sigurno "srce od stakla" (Heart of Glass-pesma korišćena za video reklamu) već lavice koja izaziva i zna šta želi i od parfema i od života.

 

Oficijalne informacije:

Kreatori mirisa - Emilie Copperman i Marc Buxton.
Izdanje: 2007.

Note: brusnica, crvena papričica, kakao, ruža, ljubičica, tamarind, vanila, esencije drveta.

Autor: sandrina

Najnoviji komentari

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com