NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Parfemi

Dior Cruise Collection - mirisna putovanja

 Dior 13 June , 2010 6:48

Escale a Portofino, Escale a Pondichery i Escale Aux Marquises - olfaktivna putovanja koja donose pravo uživanje!

  Ocena: 5 | Broj ocena: 8

Dior Cruise Collection Escale a Portofino

 

Pored bogate ponude mirisa kuće Dior, predstavljamo i luksuznu kolekciju - Cruise Collection, koja uz ovogodišnje izdanje ubraja tri mirisa i svakim od njih vodi na olfaktivna putovanja po svetu. Svaka od kompozicija donosi povetarce bogatih esencija iz različitih predela, pa ćemo naše današnje mirisno putovanje početi prvencom kolekcije i krenuti iz Italije, iz malog mesta Portofino, jednim od ukrasa italijanske rivijere.

 

Dior Cruise Collection Escale a Portofino

 

Escale a Portofino je prvi miris Cruise Collection koji nosi jasni i veoma elegantni citrusni karakter. Lansiran je 2008. godine kao aromatično citrusni miris koji nonšalantno poziva na šetnju Mediteranom, golica citrusima i jasno ukazuje na italijanski šarm i stil. Pored bergamota, limuna i petit graina (zelenih i reskih listova citrusa), kompozicija donosi i esencije gorkih badema, cvetova narandže i aromatičnih bobica kleke.

 

Fina i blaga osnova satkana je od suptilne kombinacije drveta, mošusa i smola te ubraja miomirise čempresa, kedra, mošusa, galbanuma i malo kima. Escale a Portofino donosi ženstvenu varijaciju na sveže i klasične kolonjske vode. Nos ove kompozicije je Francois Demachy. Miris je dostupan u bočicama od 75ml i 125ml.

 

Dior Crusie Collection Escale a Portofino, Escale e
Pondichery

 

Naredne, 2009. godine, Maison Dior nas vodi u Pondichery, u Indiju. Nova veoma elegantna, staklena i cilindrična bočica ukrašena gravurama donosi novu kompoziciju. Citrusno-aromatični savez je i ovde prisutan, sa naglaskom na začine (kardamon) i nešto slađe i kremastije arome od prvenca Cruise Collection.

 

Escale a Pondichery kombinuje note listića crnog čaja, plodove agruma i kardamoma, a kao podsetnik na ženstvenost uključuje i jasmin. U tragu ostaju fine, tople, kremaste i meke note sandalovine.Miris je dostupan u bočicama od 75ml i 125ml. Svetlo zelena tečnost je karakteristična za ovo izdanje.

 

Dior Escale a PondicheryDior Escale a Pondichery

 

Ove, 2010. godine, Diorov mirisni put nas vodi do tropskih krajeva Polinezije na ostrvo Marquises i inspiriše egzotičnim notama cveta Tiare. Bočica je ista kao i predhodnice, staklena, cilindrična i veoma elegantna, dok je boja tečnosti ovogodišnjeg izdanja nežno ružičasta. Povetarci sa obala Pacifika donose nam kompoziciju koja ubraja cvetove crvene narandže, ružičasti biber, crni biber, kardamon, cimet, đumbir, karanfilić, muškatni oraščić, elemi smolu, korijander, list limuna, benzoin i vanilu. 

Dior Cruise Collection Perfume poster 2010Dior Escale aux Marquises

 

Escale Aux Marquises je "korak dalje" ka egzotično-začinskom ugođaju tropskih krajeva Polinezije. Miris se očekuje od juna 2010. godine u parfimerijama širom sveta. Nos je Francois Demachy. Miris je dostupan u bočicama od 75ml, 125ml i 200ml edt.

 

Dior Cruise Collection Escale Aux Marquises

 

Lice reklamne kampanje je model Edita Vilkeviciute.

 

Dior Les Escales Collection

 

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com