NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Nokti

Nail Art - Umetnost lakiranja noktiju

   6 April , 2010 8:11

Nail art je sve prisutniji u ponudi u kozmetičkim salonima i uistinu je pravo umetničko delo koje pored nakita ukrašava ženske ruke.

  Ocena: 4.35 | Broj ocena: 26

Sve žene vole uredne nokte, to je fakat! Neke od nas biraju kratke nokte i uredan manikir sa bezbojnim lakom, a neke vole mačije kandžice koje boje desetinama boja, ukrašavaju šljokicama i perlama. Iscrtavanja noktiju, bilo da se radi french manikir ili mala remek dela u nail art-u, ostaju primećena na vašim rukama pored dobro odabranog nakita. Svaka od nas, voli da šara, bar po malo!

 

 

 

Ukratko, nail art je vrsta umetnosti koju iscrtavaju specijalizovani, iskusni i obučeni nail dizajneri, među kojima su i devojke Body Image Studio-a, koje na našim noktićima crtaju šta god poželimo. U proteklih nekoliko godina crtanje po noktima pomera granice mogućeg. Od jednostavnih šara, preko egzotičnih prašuma, čitavih bajki na noktima, rajskih cvetova perfektno iscrtanih i obojenih, čini se da je sve moguće.

 

Što duži nokti su pravi izazov za crtače jer veća površina nokatne ploče dozovljava crtačima više prostora za sliku i kreativnost. S druge strane kraći nokti iscrtani french manikirom takođe mogu delovati sasvim lepo uz koju srebrnu prugicu i maleni cvetić kao dekoraciju.

 

 

 

Sve je moguće nacrtati, a najpopularniji su animal print (zebra i leopard) motivi, cvetni motivi, french sa dekoracijama, kao i french u različitim bojama (umesto mat bele, namazana je roze, crvena ili crna boja).

 

Na tržištu su sve dostupniji ukrasi i akrilne boje za iscrtavanje u svim nijansama, cvetići koji se lepe na nokatnu ploču, cirkoni, perlice, suvo cveće, perje i razni drugi implanti. Igra iscrtavanja i ukrašavanja lakovima i lajnerima zaista nema kraja, jer nove ideje možete što pre iscrtati čim acetonom skinete male umetničke radove sa noktiju i kreirate iznova.

 

 

Nail art tehnika urađena u gelu i akrilu je na žalost još uvek nedovoljno razvijena na našim prostorima. Gelovima u boji se iscrtavaju šare na noktima i čitava slika ostaje trajna. Slikanje se može podjednako raditi i na prirodnim noktima kao i na nadograđenim noktima bez obzira na tehniku. Ono što ohrabruje dame koje vole stalne promene je da se preko gela mogu premazivati i skidati lakovi za nokte, bez bojazni da će se šara oštetiti.

 

 

 

Naša mala preporuka: ukoliko odaberete nail art - french manikir, možete crtati prugice i dodavati srebrne i zlatne detalje i praviti varijacije na temu, a da kao trajnu podlogu uvek imate uredan i precizan french manikir. Jedna od prestižnih firmi čiji su proizvodi od skora zastupljeni i na našem tržištu je austrijski brend Cesars Secrets čije fotografije smo odabrali kao odličan primer svetskog trenda u izlivanju i iscrtavanju noktiju. (Fotografije - Cesars Secrets).

 

 

 

Ukoliko želite da saznate više o nadogradnji noktiju ili da iscrtate svoje nokte u nail art acryl ili gel tehnici, možete to učiniti na sajmu kozmetike u Beogradu, 24. i 25. aprila, na štandu br 133, u hali 4 Beogradskog sajma. Takođe se možete stručno edukovati u jednoj od najprestižnijih evropskih akademija Cesars Secrets International. Svi zainteresovani mogu dobiti adekvatne informacije na Sajmu kozmetike - Dodir Pariza, na gorepomenutom štandu.


 

A šta vi crtate na vašim noktima? Koja je vaša omiljena šara?

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com