NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Nega

Celulit: ohladite ga!

   28 April , 2013 10:19

Hladne kreme su bolje: jakim hlađenjem, krvni sudovi se sužavaju a cirkulacija ubrzava, pa tako i razmena materija.

  

Celulit - hladne kreme protiv celulita

 

Mrežica ispucalih kapilara širi vam se po nogama, a proširene vene vrebaju vas genetski: imali su ih baka i mama. Nikako ne uzimajte tople kreme, jer će one pogoršati stanje kapilara. Ali zato je hladna varijanta bolja: jakim hlađenjem, krvni sudovi se sužavaju a cirkulacija ubrzava, pa tako i razmena materija. Ako u hladnoj kremi ima i preparata koji jačaju krvne sudove, ubrzavaju metabolizam masti, dobili ste dvostruku negu: PROTIV celulita, ZA krvne sudove.

 

Hladna blata, kreme, gelovi sadrže dodatak mentola i divljeg kestena zbog čega imaju preventivni učinak na noge sa kapilarima i venama, ili na koži koja je tanka, sklona iritacijama i osipima. Po nanošenju na kožu dodatno će je dubinski rashladiti, a ukoliko se pojavi svrab ili nelagodnost brzo se povlači.

 

„Pakovanja” u blato sa mineralima i algama, ne samo da su delotvorna, nego su i zdrava – snabdevaju tkiva mineralima, vitaminima, ubrzavaju prirodni metabolizam i izbacivanje štetnih sastojaka, viška tečnosti i masnoće. Anticelulit krema za kraj, neophodna je za celodnevno dejstvo.

 

Guam Formula a Freddo

 

Preporučujemo:

 

Guam hladno blato od algi sadrži okeanske alge, mentol, bršljan i divlji kesten. Koristi se protiv celulita uz preventivni učinak za noge sa kapilarima i venama. Bogat sadržaj morskih minerala i vitamina čini kožu čvrstom i elastičnom.

 

Kako da koristite hladno blato?

 

Pre upotrebe blata dobro ga promešajte, pa umasirajte u srednjem sloju po površini kože. Obucite Guam sauna pantalone ili umotajte foliju preko blata. Po isteku 45 minuta uklonite vodom blato sa kože. Tretman primenite dva dana zaredom, a zatim svaki treći dan.

 

Blato naneseno na kožu veoma intenzivno hladi, pa ga preporučujemo u toplijim danima.

 

Tretman možete dopuniti hladnim gelom od algi.

 

Guam Formula a Freddo

 

Hladni gel od algi sadrži okeanske alge, mentol i esencijalna ulja grejpa i limuna. Koristi se kao idealna kombinacija nakon primene hladnog blata Guam gel za intenzivno skidanje celulita. Zbog dodatka mentola i esencijalnih ulja grejpa i limuna ima preventivni učinak na krvne sudove na nogama, pa je idealan za osobe sklone proširenim venama. Gel je formulisan tako da pojačano hrani kožu i daje joj osećaj čvrstoće. Kod samostalne primene gela savetujemo svakodnevno nanošenje gela jednom dnevno tokom tri nedelje.

 

Ako ne želite da koristite blatna pakovanja, nego samo kremu, probajte Guam Fango hladnu kremu. Ona sadrži okeanske alge, zelenu glinu, bršljan, centelu, divlji kesten, brezu i kofein. Zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm (rezultati dobijeni nakon tretmana od mesec dana), sprečava zadržavanje vode u tkivima, redukuje masne jastučiće vraćajući koži svežinu i elastičnost.

 

 

Autor: Ljiljana Maričić Grujić

Najnoviji komentari

2015-05-29 03:04:52 ACO

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreiran da pomogne pri toniranju, smanjenju obima i zatezanju teksture koze. Aloe Body Toning Kit sadrzi stabilizovani Aloe Vera Gel, kompleks evropski biljaka i agense za zagrevanje koji stimulisu cirkulaciju, čiste kožu i na taj nacin izbacuju zarobljene tecnosti iz organizma, koje su uzroci celulita. https://alojavera.wordpress.com

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com