NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Nega

Proleće bez celulita (II deo)

   3 April , 2013 12:37

Profesionalni tretman kod kuće: pakovanja od blata! Ukoliko pakovanja kombinujete sa masažama protiv celulita, tretman će biti delotvorniji!

  Ocena: 5 | Broj ocena: 3

 Guam blato, nanošenje

 

Nakon članka Proleće bez celulita (I deo) u kome smo govorili o masažama protiv celulita, ovoga puta fokusiraćemo se na profesionalne tretmane - pakovanja od blata koja će u kombinaciji sa ugodnim masažama učiniti tretmane znatno delotvornijim. U fokusu ovoga puta su nam pakovanja blata od algi koje možemo koristiti i kod kuće. Na neka od važnih pitanja i nedoumica odgovorićemo u narednom tekstu.

 

Kako da koristim pakovanja od blata? I koliko često?

 

Lekovita svojstva gline poznata su od drevnih medicina, a analizom njenog hemijskog sastav, saznali smo da ona sadrži supstance - pre svega minerale - prisutne i u ljudskom organizmu.

 

Guam blato, nanošenje

 

Kako deluje blato?

 

Obloge (pakovanja) blata na koži podstiču razmenu materija: glina upija toksine i masnoće iz organizma, a umesto njih telu daruje bogatstvo mineralnih soli. Zavisno od namene, u blata se dodaju razni sastojci: alge za ubrzavanje metabolizma i topljenje masnih naslaga i eterična ulja za drenažu i detoksikaciju.

 

Guam blato je najefikasnije u borbi protiv celulita. Visoke koncentracije algi guam, gline i eteričnih ulja deluju na najtvrdokorniji celulit i posle desetak tretmana eliminišu centimetre obima. Bogat sadržaj morskih minerala i vitamina čini kožu čvrstom i elastičnom.

 

Guam blato, hladno

 

Kako da izaberete blato?

 

U ponudi su topla blata i hladne varijante za osetljivu kožu sa proširenim krvnim sudovima.

 

Kako da nanosim blato?

 

Nanesite ga u srednje debelom sloju, potom obucite Guam sauna pantalone ili se umotajte u providnu foliju, i ostavite 45 minuta, pa isperite vodom. Guam Gel od algi protiv celulita koristi se kao idealan dodatak tretmanu blatima, jer umiruje kožu, pojačano je hrani i daje joj osećaj čvrstoće.

 

Guam blato, protiv celulita

 

Kojim ritmom da koristim blato?

 

Najpre nanesite tri dana zaredom, pa napravite pauzu od dva dana, i potom nanosite blato svaki drugi dana, pa posle nedelju dana svaki treći dan, do kraja meseca. Pun tretman traje mesec dana, a ritam održavanja je jedan tretman nedeljno narednih 4 do 5 meseci. Evo male šeme kako se koristi toplo Guam blato.

 

Guam blato - šema korišćenja

 

 

Guam Toplo blato od algi je oproban, efikasan i prirodan tretman. Sadrži visoke koncentracije algi, eterična ulja i zelenu glinu sa sicilije. Zajedno, ovi sastojci ubrzavaju metabolizam masti, učvršćuju kožu, i deluju i na tvrdokorni celulit. Posle serije tretmana, kod toplog blata pravi se pauza od najmanje 20 dana pre narednog tretmana. Pakovanje od 1 kg. 7.735 din, dovoljno za kompletan mesečni tretman.
 
 
Hladno Guam blato od algi, sa dodatkom mentola i divljeg kestena, preporučuje se kod problema proširenih vena, kapilara i osetljive kože. Intenzivno hladi prvih 15 do 20 minuta tretmana. Cena 7,735 din za 1 kg blata, dovoljno za mesec dana tretmana.

 

Autor: Ljiljana Maričić Grujić

Najnoviji komentari

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com