NAJNOVIJE VESTI

POSLEDNJI KOMENTARI

ACO

29 May | ACO 

Celulit: ohladit [»]

Udovoljite sebi, koristeci kucni anti-celulit program, kreir...»

sandraue

4 November | sandraue 

Okhyo dekoracije [»]

Trebala bi mi jedna informacija, ploćčice na ovoj stranici...»

Sara88

2 August | Sara88 

Tom Ford set min [»]

Gde se mogu nabavitiii??? Zna li ko ?? :)

IvanaS

22 May | IvanaS 

Bata Obuća Leto [»]

Kako mogu doci do bez sandala sa gornje slike i koja je cena...»

Ceca

4 April | Ceca 

Collistar High D [»]

Puderi su fenomenalni,imam jedan problem,gde mogu ,da ih nad...»

 

 Lepota::Parfemi

Versace Versus

 Versace 5 April , 2010 4:19

Reinkarnacija ili novi moderni koncept? Nakon 18 godina novi Versus u sasvim drugačijem ruhu - namenjen odvažnoj i hrabroj romantičarki.

  

Versus Versace 2010

 

Nakon nekoliko izdanja Versace mirisa koji su nam na tržište stizali u jednostavnim, elegantnim i prozračnim bočicama ukrašenim meduzom, simbolom kuće, Donatella Versace uskače u vremensku mašinu i vraća nas ka 1992. godini i slavnom mirisu Versus, koji je žario i palio parfemskim nebom tokom devedesetih rame uz rame uz muški Versus, malinasto drveni i veoma ženstveni Red Jeans, Blue Jeans i muški Dreamer.

 

Versace Versus 2010

 

Novi Versus namenjen je ženi sadašnjice, odvažnoj, hrabroj, odlučnoj, drskoj, ženu borcu, ali i ženi koja ume da bude ženstvena, nežna, seksipilna i zavodljiva. Novo vreme donelo je novo breme modernim ženama, koje moraju biti sve i znati sve. Da li je to baš tako, otkriće nam kompozicija novog Versusa, koja nema nikakve veze sa "crvenim izdanjem" od pre 18 godina. Novi Versus je takoreći punoletan i spreman za modernu i senzualnu ženu, koja ume da naglasi i istakne svoje kvalitete, zna šta hoće i usuđuje se to i da uradi.

 

Versace Versus 2010

 

Mnogo energije potrebno je za ženu današnjice, te se otvaranje mirisa poistovećuje sa poletom i energijom Versus žene: patuljasta narandža (kumquat) kombinovana je sa svežim limunom i zvezdastom jabukom, što u samom startu daje snažan i energičan naboj i uzlet ka samom srcu mirisa. U srcu se kriju duša i misli žene, pomalo sanjarski nastrojene, vodeći do bašte u kome mirišu cvetovi narandži, grmovi Centifolia ruža i beli cvetići stefanotis jasmina. Punoću i intenzitet čitave kompozicije daruju topli i duboki tonovi pačulija, semena ambrete i mošusa koji ostavljaju topao i provocirajući trag na koži moderne žene.

 

Versace Versus 2010

 

Nova bočica bojama, kontrastima i prelivima nijansi preslikava igru nota Versus kompozicije. Srebrni detalji na vratu bočice i zlatna slova na samom telu bočice takođe ukazuju na kontraste. Plavičasto-ljubičaste nijanse oslikavaju senzualnost žene. Miris je dostupan u tri veličine bočice - 30, 50 i 100ml EDT, uz prateći asortiman parfimisanog mleka za telo od 200ml i parfimisanog gela za tuširanje od 200ml. Reklamnu kampanju radio je fotograf Craig-Mc Dein, a lice Versus Versace je top-model Lara Stone. Miris je u prodaji od marta 2010. godine.


 

Versus by Versace - zvanični sajt Versace.

 

 

Autor: sandrina

Najnoviji komentari

2010-05-08 03:09:57 sandrina

Potpuno se slažem! Trend mirisnih kompozicija se danas mnogo brže menja nego što je to bilo 80-tih, 90-tih. U današnje vreme akcenat je na dopadljivijim kompozicijama, mirnijim, ženstvenijim, suptilnijim (čak bezbrižnijim u neku ruku). Većina izdanja bazira se na cvetno-voćnim kombinacijama, ciljajući na sve mlađe korisnice. Danas se u mnoštvu izdanja veoma teško izboriti za unikatnost. Versace Versus je dobro izveden, imaće svoju publiku - i mlađu i stariju, to je sigurno, mada su meni, najiskrenije, pored srca mirisi koje je za života lansirao sam Versace (Blonde, Versus prvi, muški Versace i Dreamer, Blue i Red Jeans). Donateli skidam kapu za Crystal Noir :)

2010-04-25 07:40:18 barbie

...reinkarnacija ili novi moderni koncept...rekla bih ovo drugo...nakon 18 godina, zena je postala i punoletna i pametnija i izborila mesto u drustvu koje joj pripada i dobila zasluzeno na dan punoletstva ovaj predivni parfem......lep,lagan i lako nosiv prolecni tipicno cvetno-vocni parfem...i nema veza sa parfemom, ali boja flasice je prelepa...bas u boji kostima kakav zamisljam na zeni koja ga nosi...

 

Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar | Uloguj se | Registruj se

LEPOTA

 
 
Copyright © 2009-2012 OkoMode.com